Coduri secrete Nissan Primera 2002 ( Primera 12 )

Varianta 1

Se da volumul la minim, se apasa pe butonul OFF din stanga partii audio, apoi tinand apasat butonul INFO se da volumul o jumatate de tura in sensul invers acelor de ceas si apoi in sensul acelor de ceasornic - de 2-3 ori.


Se intra astfel in meniul de diagnostic si setari de la computer. Se pot gasi unele afisaje  interesante acolo.


Varianta 2 ( daca nu functioneaza varianta 1 )

Procedura de mai jos vă permite să intrati in meniu ascuns la P12 pentru a accesa informaţii suplimentare şi a vedea eventualele probleme cu masina. Aceasta este, de asemenea, modul în care lumina de serviciu poate fi resetata manual.

Notă: Atentie cu setările pe care le faceti masinii, acestea ar putea duce la probleme privind functionarea corecta a vehiculului. Nu modificati decât dacă sunteti 100% sigur de ceea ce faceti!CONFIRMARE / Mod reglare

PROCEDURA

1. Porniti motorul.

2. Opriti apoi sistemul audio, pe OFF.

3. În timp ce tineti apasat butonul INFO, rotiti selectorul de control al volumului in sensul acelor de ceasornic sau invers acelor de ceasornic timp de 30 de clicuri sau mai multe. (În cazul în care modul de auto-diagnostic este pornit, un bip scurt va fi auzit.) Trecerea de la ecranul curent la ecranul anterior se realizează apăsând butonul BACK.

4. Ecranul de diagnostic iniţial va fi afisat, şi elementele de meniu AUTO-diagnosticare (SELF-DIAGNOSIS) şi confirmare / ajustare (CONFIRMATION/ADJUSTMENT) vor putea fi alese.

5. Când CONFIRMARE / ajustare ( CONFIRMATION/ADJUSTMENT ) este selectat, veti intra in modul CONFIRMARE si ajustare. În acest mod, verificarea şi ajustarea a diversilor paramentri va deveni posibila.

6. Selectaţi element dorit din meniul ales CONFIRMARE / AJUSTAREA ( CONFIRMATION/ADJUSTMENT ) si pe ecran vor fi afisate diagnostice relevante.

1 comentarii

  1. Anonim says:

    la confirmare,ajustare la functia display exista ign on la mn ..ar trebui sa fie pe off ca si restul celelalte?

Leave a Reply

Mesajele calomnioase, acuzatoare, ironice, off-topic, de tip spam sau publicitar vor fi sterse.

Copyright 2011 Filme OnLie - 2011